!xNQxHKKIhWxAMcLZow:canarymod.net

E.T.S.V. Scintilla

170 Members
A channel connected to the matrix system of Scintilla33 Servers

Load older messages


Timestamp Message
19 Sep 2019
18:14:11@koen:utwente.ioKoenHet bestuur kon me trouwens niet vertellen of ik dingen ging missen door niet aan de 'Masters group' deel te nemen
18:29:55@_ircnet_BobV:irc.snt.utwente.nlBobVThanks Silke!
18:50:20@larsh:matrix.orglarshKoen, Jammer dat je dit zo ervaart. Tijdens de wissel ALV van 3 september jl. en in het beleidsplan van het 90e bestuur is duidelijk gecommuniceerd dat de e-mail het enige officiele communicatiekanaal van scintilla is en blijft. Je zal dan ook niks missen als je niet in de masters-groep zit. Wel dient deze groep alsware een "announcement board" voor lezingen, carriere-orientatie, en activiteiten die extra relevant/leuk kunnen zijn voor masters. Daarnaast was ik vanmiddag "het bestuur die iets niet kon vertellen". Ook hier vertelde ik je al dat dit een proef is om te kijken of dit aanslaat en om te kijken of er toekomst in onze sms service zit. Als je nog vragen hebt, kom langs in de SK! Dan staan wij klaar om onder het genot van een lekker kopje koffie deze discussie verder te voeren.
18:56:55@koen:utwente.ioKoen larsh: Ja, ik kreeg vanmiddag vanmiddag vooral het idee dat het nog om een experiment ging ja. Ik ben vooral bezorgd dat Scintilla langzaam naar binnen de walled garden die WhatsApp en Facebook zijn verdwijnt. Dat is iets dat geleidelijk aan kan gebeuren en waar dit een eerste stap in kan zijn. Het lijkt mij erg vervelend als er op deze manier mensen buiten worden gesloten, al dan niet per ongeluk, van activeiten of nieuwsberichten van Scintilla
19:01:16@larsh:matrix.orglarshHelaas is een vorm van communicatie kiezen, officieel al dan niet als toevoeging, nooit een utopisch verhaal. Ik kan je al wel vertellen dat bij de eerste jaars de proef nu al erg geslaagd is door het feit dat we op deze manier meer extra mensen bereiken dan we mensen buitensluiten wegens het niet hebben van whatsapp. (de sms bereikt bijvoorbeeld alleen nederlandse nummers) Mede door deze resultaten zijn we het aan het uitbreiden naar de masters en rest van de bachelorstudenten.
19:08:30@_ircnet_`36`:irc.snt.utwente.nl`36`Je hoeft als bestuur helemaal niet te kiezen. Als je inclusief wil zijn had je gelijktijdig precies hetzelfde gelanceerd via andere media. o.a. Telegram bied precies dezelfde functionaliteit van 1) kanalen om berichten anar grote groepen te roepen in 1 directie (channel vs group) 2) optie om direct tegen bestuur alleen iets te zeggen. Het enige dat je extra hoeft te doen is het aanmaken en daarna de
19:08:36@_ircnet_`36`:irc.snt.utwente.nl`36`berichten even in 2 plekken i.p.v. 1 plek te plakken en ook even Telegram open te hebben (en de Telegram desktop app kan je gewoon op Winscin gebruiken en *elke* sessie van een bestuurder gelijktijdig of op zoveel andere plekken als je maar wil)
19:08:36@koen:utwente.ioKoenKijk, ik vind het niet raar dat je whatsapp toevoegd aan het arsenaal aan communicatiemiddelen, maar ik zou het vervelend vinden als Scintilla uiteindelijk over gaat op Whatsapp als primair communicatiemiddel. Daar kwam ook mijn vraag van vanmiddag vandaan: mis ik dingen als ik niet in die groep zit.
19:11:31@telegram_205242197:integrations.snt.utwente.nlGerolf MeulmanIk dacht dat bij de ALV al besproken was om inderdaad berichten naar meerdere communicatiekanalen te kopiëren?
19:11:32@larsh:matrix.orglarsh
In reply to @koen:utwente.io
Kijk, ik vind het niet raar dat je whatsapp toevoegd aan het arsenaal aan communicatiemiddelen, maar ik zou het vervelend vinden als Scintilla uiteindelijk over gaat op Whatsapp als primair communicatiemiddel. Daar kwam ook mijn vraag van vanmiddag vandaan: mis ik dingen als ik niet in die groep zit.
Officiele kanaal is en blijft e-mail, en er zijn tot op heden geen plannen om dit aan te passen
19:12:32@koen:utwente.ioKoen larsh: Dat is nou precies waar ik me zorgen om maar, dat 'tot op heden' in die zin van je
19:13:31@larsh:matrix.orglarsh
In reply to @telegram_205242197:integrations.snt.utwente.nl
Ik dacht dat bij de ALV al besproken was om inderdaad berichten naar meerdere communicatiekanalen te kopiëren?
Exact Gerolf. Zoals besproken op de ALV is dit onderdeel van het langetermijnbeleid voor de komende 5 jaar (2020-2025). We gaan dit jaar dus stapsgewijs proeven uitvoeren met verschillende platformen om uiteindelijk tot een optimale oplossing te komen.
19:14:47@larsh:matrix.orglarshKoen, ik kan niet garant staan voor eventuele opvolgers of innovaties in communicatietechniek, vandaar een slag om de arm!
19:17:47@koen:utwente.ioKoen larsh: Zoals je het nu typt komt het over als of je nu nog geen plannen voor een ander communicatiemiddel hebt, maar het ieder moment naar iets anders zoals WhatsApp over kan gaan
19:17:53@_ircnet_`36`:irc.snt.utwente.nl`36` larsh: Owja, en nog een side note die ik je dacht ik niet direct had gezegd. Paar weken terug toen jij iemand actief maakte zij jij tegen die persoon dat ze maar vooral niet SPAM, Scintilla's Pre Activiteiten Mailing, aan moesten vinken omdat men anders te veel zou ontvangen. Dat vond ik zeer vreemd en tevens is die informatie zeer onjuist. Tenzij jullie dit nu wel gaan doen (ik heb er nog nisk van
19:17:59@_ircnet_`36`:irc.snt.utwente.nl`36`gemerkt) krijg je door dat aan te zetten helemaal geen lading mail over je heen.
19:17:57@koen:utwente.ioKoenJe biedt geen zekerheid zeg maar :)
19:18:34@koen:utwente.ioKoenIk snap dat je niet verantwoordelijk wil zijn voor je opvolgers, zoals het nu gaat wil ik dat ook liever niet zijn :P
19:30:07@larsh:matrix.orglarsh
In reply to @_ircnet_`36`:irc.snt.utwente.nl
larsh: Owja, en nog een side note die ik je dacht ik niet direct had gezegd. Paar weken terug toen jij iemand actief maakte zij jij tegen die persoon dat ze maar vooral niet SPAM, Scintilla's Pre Activiteiten Mailing, aan moesten vinken omdat men anders te veel zou ontvangen. Dat vond ik zeer vreemd en tevens is die informatie zeer onjuist. Tenzij jullie dit nu wel gaan doen (ik heb er nog nisk van
'36', Dan had je me persoonlijk ook mogen aanspreken! Foutjes zijn menselijk. Daarnaast wordt de "spam" optie in smart al een tijd niet meer gebruikt, maar mocht het gebruikt worden zou het als spam over kunnen komen (vandaar de naam?). Vandaar dat de default tegenwoordig ook op nee staat bij het inschrijven!
19:30:47@silex:slxh.euSilke De default staat op nee omdat dat moet van de AVG 😉
19:31:55@koen:utwente.ioKoen⬆️
19:32:38@larsh:matrix.orglarshLijkt me sterk dat dat de reden is, aangezien alle mailings wel default op ja staan?
19:32:51@larsh:matrix.orglarsh*alle andere mailings
19:35:05@silex:slxh.euSilkeDaar is toen vast een afweging tussen gemaakt
19:35:21@koen:utwente.ioKoenWeten je voorgangers wel :)
19:36:52@silex:slxh.euSilkeMaar als het niet meer gebruikt wordt moet het knopje natuurlijk gewoon weg.
19:37:03@silex:slxh.euSilkeEn de naam is natuurlijk een grap.
21:56:31@telegram_336526149:integrations.snt.utwente.nlMelissa TijinkVgm werkt spam toch ook niet ofzo?
23:00:03@_ircnet_`36`:irc.snt.utwente.nl`36`Het bestuur doet er niks mee. Het vinkje werkt prima
23:02:13@_ircnet_`36`:irc.snt.utwente.nl`36`Men kan het aan of uti zetten net zoals andere opties. Vervolgens is het aan het bestuur om wel of niet iets met deze kolom in de database te doen wanneer men een set aan leden wil selecteren om iets toe te sturen.

There are no newer messages yet.


Back to Room List